" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Monday, November 17, 2008

Kenduri doa selamat

Sempena keberangkatan kak yah a.k.a opismate mama..
ke Mekah.....
Sabtu mlm kendurinya....
disebabkan kak yahnya taman dekat sgat ngan rumah kami tu..
so ajak la papa g kenduri tu.....
ramai jugak jemputan kak yah..
kat sana jumpa ramai opismates mama...esp...llk la...
yang pompuan ada la kak ruby n dilla....
huuhuh....yang tak best....
hakim asik jerit jer bila si muhammad anaknya kak ruby nak kwn ngan hakim...
sebaya tu dik..
kawan la....
si muhammad tu nak peluk n kiss jer dia..
hakim tak mo....
huhuh......terus jer kena dukung jer la pas tuh.....
hihiih..kawan la tu dik......
jom pa....kita g kenduri.....hakim dah encem dah ni.....
mcm papa gak..pakai baju melayu......
pa...amik gambo hakim n mama dulu.....


suasana kenduri......time ni lom start makan lagi.....

Labels:

posted by Mama Hakim @ 8:45 AM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home