" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Friday, June 22, 2012

Awal pagi tadi...

hari ni seawal pg menjenguk progress rumah...
kol 7 dah terpacak di sana....
esok...
may be schedule agak pack..
sebab esok ada Parents meet Teachers @ GA...
to review progress learning + education Hakim dulu
hihih berdebar jg utk esok ni..
apalah komen teacher hakim utk 2nd term ni....
 back to the story rumah
wa batu kat pillar sebelah kiri dah naik
xcited ni.....
not bad jgk pilihan kami...
mulanya nak amik kolor yg agak yellowish gitu utk batu pillar ni....
ala2 batu nitro granite ni....
tp kolor yellowish tu dah mcm klise la plok....
sebab dah kerap tgk kolor tu....
so kitorang pilih kolor yg agak greyish sket....
sebab color pillar grey....so tiles kat car porch pun decided amik kolor ala grey jgk..
tp tiles car porch tu blom pasang lg....
 tiles kat courtyard dah siap pasang...
dianya border pun dah siap jugak..
ye ker org panggil border....pandai2 jekrkk
ala yg tepi2 tu la....
cuma kija2 finishing blom setel lg di sini...
 sama jugak kisahnya kat bedroom ni....
 masih semak samun depan rumah ni...

dan pillar belah kanan ni masih togel lg....
arap2 esok dia dah siap make up kan pilar ni...

dan sebenarnya...
mr wong janji ngan kitorang tiles tu siap dipasang dlm masa 2 weeks..
uwaaaaa
ni dah 2 weeks...
byk lg blom siap...
mcm mana ni..
so ari ni...request incik Hisyam supaya remind to Mr Wong....

posted by Mama Hakim @ 10:29 AM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home