" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Monday, June 11, 2012

Selipar Jepun Ben 10

 tgk kaki budak nit ni...
gigih nak pakai selipar jepun ben 10 abg dia yg dah sgt lusuh itu.....
tp caya la...robust sungguh selipar jepun cap ben 10 ni..
hari2 dia pakai....
blom putus2..
tapaknya pun tidak la haus beria...
cuma image yg dicetak kat atas tu jer yg tertanggal...

tp budak nit amsyar ni..
nak jugak berebut selipar ben 10  abg dia ni..
keluar jer rumah terus dia amik...
"nak kai per abg"
pelat pelat dia la..
suh pakai selipar dia tak mo..
nak jgk ben 10 itu....
tak bleh jadi ni....
asik bergaduh jer 2 org ni....
adik pulak tak mo kalah..
nasib baik abangnya nak jgk mengalah walaupun muncung2....
 ke parkson grand subang jaya cari selipar jepun ben 10 diorg....
stok selipar jepun pilihan si amsyar ni adalah tinggal dlm 5 pasang lg....
tadak pilihan sgt dah...
terpaksa la jg grab utk budak kecik yg kemaruk sgt dah tu.....
mujo ada saiz....
ekceli dulu dah beli utk dak nit amsyar ni sekali ngan abgnya...
tp sebelah tercicir ntah ke mana..
ada sebelah jer la..
tp time tu dia kecik2 lg..tak paham aih apa ben 10 ni..
la ni dah besr pjg ni..
pandai la plok demand nak pakai selipar ben 10....


 ha tu dah beli....
org lain nak bwk tak bg...
dia nak bwk sendiri..
amboi...
mcm dah besar sgt jer dah tu...

 tgk buat muka..
epi sgt la tu dpt selipar jepun ben 10 idaman qolbunya tu...
hiihihi
 si abg
siap bayar terus nak pakai selipar baru....
amboi adik....
terteleng2 kepalamu erkkk´╗┐
posted by Mama Hakim @ 2:25 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home