" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Tuesday, June 5, 2012

Membeli belah tiles

Venue : Super Ceramic Tiles Kota Damansara
Date : 5 Jun 2012
Event : Shopping Tiles

Alhamdulillah hari ni spt yg kami rancang bersama..(me n incik hisam)
berjaya membeli belah tiles....
puas hati....(walaupun melayang RM berk k k k k td...)
insyaAllah sabtu ni akan deliver to cyberjaya....
so isnin may be dah boleh start pasang...

sgt berpuas hati dengan harga tiles di sini....
kalau sesiapa berhajat nak membeli tiles boleh dtg2 survey dulu kat sini....
puas hati dgn harga yg diquotekan boleh proceed order....
dan credits jg utk staff SCT
mr jason...
sangat membantu2 + bersabar melayan karenah kami...ehhehe
dulu mintak quote yg ni....
pastu tukar plok nak yg macam ni..ahhahha,,
sabar jer la erkkk....
tqvm also for the tips + consultation given to us!!!
very2 much appreciated.....

tak sabar nak tgk outcomesnya nanti....
paling xcited nak tgk outcomes gate pillar + car porch wall....
sesuai tak kolor yg kami pilih tu....
agak sedikit verani sebenarnya amik kolor tu..
tp harap2nya menjadi la itu kolor...idea kolor tu dr kami berdua...
kalau tidak menjadi tu...hahhaa.....tak yah nak tuding jari kat sapa2..hiihih
pasrah n duk dendiam jer la.....



saja amik gambar ni..
mcm terberkenan plok design wall diorg buat mcm ni....
mana tau nanti kut..
ada duit lebih2 boleh tiru design mcm ni....
insyaAllah....:)
posted by Mama Hakim @ 8:55 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home