" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Friday, August 5, 2011

23 Julai

23 julai setiap tahun insyaAllah kami akan meraikannya..

23072011 adalah adalah ulangtahun ke2 keputeraan putera cilik sy yang bernama

Amsyar Hakim

dan tahun ni jatuh pada hari sabtu....

sukerrrr la mama...

hari tu pn mama adalah cuti2 memasak..

dari bekpes sampai ke malam adalah outsource....

pagi- sarapan di restoran kelantan @kelana jaya..

selalu lupa nama restoran ni....

tp dianya clue...situated next to clinic johari n anita kat KJ tu....

restoran ni pong offered makanan dr pantai timur jugak...

ada nasi dagang, laksam, nasi kerabu daging bakar n etc la..

laksam adalah feberet 2 org putera kami tuh....

tp kedai ni bg saya harganya agak mahai sket la....

tp ada rasa pantai timur la...sebab tokey pong kecek kelate...


lunch kami ari tu disponsored oleh Secret Recipes...

plan nak cari kek je kat SR..terus order makan minum terus...

besday boy lak mcm tau jer ari tu besday dia..

byk tol dia mkn kek ari tu...kalah abang!!!!


dan dinner @ tupai2 SA....

pes in time kami jejak tupai2 SA...

dulu pernah bawak diorg ke tupai2 KL...

tp bg saya...

saya preferred dishes n surrounding di tupai2 KL lagi....

kitorang order menu yg sama mcm kitorang pernah makan kat tupai2 KL..

tp ada sket lain la dr KL nyer...



ni bukan besday boy..abang kepada besday boy nyer....

selalu kena buli ngan adiknyaa ni...
ni besday boy kami...
"ma...saya dah 2 years...
doakan dedek agar menjadi anak yang berjaya di dunia dan akhirat
dan sihat sokmo.."
ma..pa n babang...luv u dik semoga menjadi adik yang pintar!!!

pn mama xcited tgk tb..
sebab mlm tu ada bola...
m'sia lawan s'pore...
1st leg @ s'pore..
tp team kita kalah..

ni menu feberet kitorang kalau ke tupai2....
siakap goreng with butter n blackpepper...
tomyam udang spesel with air kelapa...
kailan ikan masin...
ayam goreng telur masin...

ok dah habis makan jom la kita balik....


budak yg kena tinggal 6 hari sampai demam2 ari tu...

alhamdulillah la ni dah sihat....

posted by Mama Hakim @ 8:11 AM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home