" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Thursday, November 18, 2010

Oooo...yeahhhhh (calling the mood)

Salam EidulAdha utk sema blog readers yang beragama islam...
hari ni 11 zulhijjah.....2nd raya qurban..
tp dah masuk opis ari ni...
yg best...jln lengang giler ari ni....
raya qurban tak balik memana pong...
time constraint..
dateline system dah makin dekat....
time is running out....
which is 29 nov aka isnin depan n depan have to UAT session wit users...
mcm mana mau cuti ma....
system development not 100% completed ma....
so kena la korban masa utk tidak bercuti..
pengorbanan jugak namannya tu..
insyaAllah ada ganjaran dariNYA...amin...
tp tak balik kg pong alhamdulillah dpt jugak berkumpul sedara mara di KL...
my PIL n MIL semalam dtg beraya di KL...
ari ni PIL n MIL n ipo duai berangkat ke bandung n jakarta....
cuti2 akhir tahun....
sonoknya kalau dpt join...
n family mak ngah dr trg pong datang KL semalam...
tq bwk fresh daging qurban dr kg....
atuk yg kirim...
atuk tak dpt dtg musim2 macam ni.....busy ayahanda ku itu!!!
insyaAllah diorg akan berangkat blk ke ganu hari ni jugak jika urusan visa selesai ari ni..
arap2 tak selesai ari ni..hahahha
jahat tak???
meriah sket umah tecek kami tu..
hihiihih
sebenarnya dah lama tak hapdet blog ni...
hahah nyaris tak bersawang jerkkk....
hihii...
ari ni ekceli tadak mood nak start coding...
insyaAllah lepas hapdet blog ni bleh starts belek coding....
okla...
tak nak curi masa byk2 utk blog ni...
till then...
kita berblog lagi..
tatatatatattata
posted by Mama Hakim @ 10:14 AM  

1 Comments:

At November 19, 2010 at 1:19 PM , Blogger surney hasniey said...

  caner nak start coding...dok sibuk masak kat opis...hehe... ;p  

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home