" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Saturday, September 4, 2010

Bila dating berdua jerkk...

Ari ni berdating saya bersama incik papa..
berdua jerkk...
anak2 tidak dibenarkan untuk turut serta...
sebab nak g shopping baju raya papa n anak2 yng belum lengkap di MidV...
tak sesuai untuk bawak diorg sekali..
mesti crowded giler...
so pagi2 called auntie diorang...bla..bla...
auntie diorg pong cakap hantar jer la.
dia pong x galakkan bwk budak2 ni g shopping
takut hilang la...etc la...
alhamdulillah....
terus bersiap...
kol 9 kuo umah...
bawak diorg ronda2 dulu area airport...
tgk aeroplane...
pas tu terus ke rumah auntienya...
hakim dah pasan jln menuju ke rumah auntie..
terus nangis2 tak mo g umah auntie..
cian dia..
tapi...terpaksa gak kena tinggal ngan auntie..
tp mujo la tak lama nangisnya..
sebab kat umah auntie ada kembar adik beradik...
diorg memang duk dgn auntienya ari sabtu...
mamanya kija sabtu...
sampai midv around kol 10...
jam la jugak kat federal tu..
biasala....
terus snapped tempat parking...
malas nak ingat...
byk lagi menda lain nak kena ingat dlm kepala ni...

terus menuju ke jusco...
first nak cari baju anak2 dulu...
tak pernah sekalu ini mencari baju raya..
biasanya sebelum poser tu dah siap sema baju2 raya anak2 ni..
tp tahun ni agak kilam kibut sket...
may be busy sket kut...
byk kursus tahun ni....
tak per la nak wat mcm mana kan
last week dah pergi sogo...
tp....
baju anak2 dah beli kat sana..
tp seluar diorg...
dapat selai sorang jerk...
dah sold out masa prev sales ari tu agaknya....
mujo la kat jusco ada stok yg ok lagi....
dan beli belah jugak utk new babies..
acik udin n mak ngah...
sema dpt bb gurl...
dan baju raya untuk cucu mamahakim..
si haziq....

dan selesai baju budak2...

cari baju raya untuk papa, atuk n acik farid plok....

tunggu papa try baju dlm fitting room...







dah selesai beli belah di jusco..
terus cari sandal utk mamanya plok....
dapat la sepasang...
itu pong setelah agak berputus asa..
otw nak balik baru berkenan...hihiih...
sempat kami possed kat tgh lobi tu..
tema raya aidilfitri la skang ni..
ramai org bergambar..
mcm suasana kg gitu..
siap ada org main apa erkk..
yg main ketuk2 tu..
ala lupa la plok nama dia....

posted by Mama Hakim @ 4:07 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home