" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Tuesday, August 17, 2010

Dah masuk 7 ari..

Ari ni cukup la 7 ari kita berpuasa ramadhan bagi tahun ni.
alhamdulillah pencapaian membanggakan saya tahun ni..
so far lom tinggal bersahur....
dan yang paling best bersahur together ngan incik papa....
sebab incik papa ni bukan jenis penyahur...
tahun lepas dia bangun minum air jerk...
kadang tu...air pong saya bwk masuk ke dalam bilik suh dia minum..
punya la liat nak bangun tdo..
alhamdulillah..
azam saya...nak bersahur bersama..
sampai habis puasa tahun ni..
insyaAllah....
insyaAllah raya tahun ni..
kami beraya di johor dulu....
tp agak tidak best la..
papanya cuti kena freeze..
sebab bulan oktober opis papa handle big event...
huuhuh..mama yg tensen...
tp tak kira...
saya nak jugak balik ke kuala berang raya ke 2 tu...my hometown...
dpt duk sehari 2 pong jadila..
lagi pong raya kat ganu tahun ni spesel sket
abg halim, abg rahim n kak nurul beraya di mesia...
setelah beberapa tahun beraya diperantauan..
owhh...sedih.....ari raya akan ada drama air mata..
sebak mengenangkan diorang yang jauh di sana...makan apa..masak apa.huuh..
sama jugak kisahnya masa aicik duk kat japan dulu...
pagi2 diorg kol tu dah sebak....
owhhh tak sabar nak beraya bersama2 ni..
tak sangka anak buah2 saya dah besar panjang sema...hihiih...:)
nanti tunggu mak ndah balik kg beraya...
kita buat bbq..yihaaaaa....
so papa mintak la jugak cuti 14 ari bulan tu....tambah satu hari jer..
as per requested yesterday...sehari jer pa....hihi
9 - 14 yer kita cuti raya pa....i pasrah....
tak mo la cuti sampai 13 jerkkk...
mintak tambah sehari lagi tau...:)
n arap2 permohonan papa nak tambah cuti seharri algi tu approved la...
adil n saksama
kat ganu 3 days...
kat johor 3 days...
aci la kan pa....:)
okla...
saya mau stop..
nak tido dulu ni...dah 1.30 pm...
lagi 30 min bleh tdo..
sila layanzz gambo abgnyer yg caring sangat ngan adiknya tuh..
hihiih.
suka mama tgk...
share minum ngan adik dia.....:)
llooooololo...
sweet jerkkk...
adik nah..
minum ni....:)
huuhuuh..
slurp..
dapnyer adik minum air...
sampai bulat mata2 tuh...
air apa la abg kasik ni dap sgt ni....:)


huhuh..mama la plok yg terliur ni.....


ok abg plok...
see baju adik sudah kotor....
huhuuh....
adik tak sabar nak tunggu turn....hiihihi
ok...adik plok....hiihihi
oooo...sweetnya...
sharing is caring..
caring is loving..
muahhhhh...muahhhhhh....both of u....
huge of love from mama n papa...

posted by Mama Hakim @ 1:05 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home