" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Tuesday, August 3, 2010

best n tak best....

ari ni ada 2 menda best n tak best....
biter best dpt pagi....
arini kebetulan ada monthly assembly...
tp i tak join la...
kebetulan ada org wakil officer dlm blk saya yg join...
ari ni tan sri announced...
duit hadiah rm 1 juta tu..
yang kita org dpt sempena anugerah inovasi PM tu ler...
decided to share all among us...
dapat setiap sorang sijil simpanan premium bsn...
hihihi...nilai nya tak banyak pong..
yer la...
staffnya 10,000 orang....
sema dapat...so dpt le merasa sket2 sorang....
mana tau nanti ada luck nanti..
dpt menang cabutan bertuah ...hiihi....
bleh la merasa bmw ka...wahh..tingginya anganan.
hihih....verangan dulu..tak salah..tak kena bayo n tak kena tax pong..
hihiih..
kalau tak menang cabutan bertuah pong tak per...
kita peram jer duit tu kat situ..
dah pencen umur 58 tahun nanti kita bwk la kuo..
hihihi..ada jugak pekdahnya erkkk...
tp....doakan la saya menang cabutan bertuah 14 kali setahun itu..
amin...amin..amin...
nak jugak menang bmw....
ok dah..dah...dah...
kita citer pesal citer tak best plok...
mm.citer tak bestnya..
ari jumaat ni sya tak dpt pergi sogo sales la...
huuhuhu
memang konpom dah tak dpt pergi as planned...
sebab..semalam dpt tau ada miting sebelah pagi kol 9.30 ngan team Pusat Khidmat Pelanggan
plan A...
ok boleh la...habis jer miting tu...
isi borang time off...
suh bos sign n terus ke sogo...
tp petang ni dpt lak emel..
ada jemputan miting lain plok...
kol 3.00 pm....
miting ngan team Jabatan khidmat korporat la plok wes...
abih tu cam ner nak g sogo nya..
miting start kol 3 pm...
saya wajib hadir...no exkius...
huuhuhuh...
jawabnya....
saya tak dapat hadir ke sogo..
hanya dapat hadir ke opis n miting saja la jumaat ni....
huhuuhu....kecewa dan pasrahhhh...
so nampaknya kena on Plan B la...
sogo g on saturday jer la..
posted by Mama Hakim @ 5:45 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home