" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Friday, July 23, 2010

Amsyar setahun sudaaa ari ni...:)







Sempat snapped pagi td
sebelum bertolak ke rumah auntie diorang...
ni la saya Amsyar Hakim
ngan gaya dan pesen 1 year old....
currently progress Amsyar...
dah pandai sebut ma...ma....ma...ba..ba..ba...
masih merangkak lagi..sebab lom pandai berjalan sendiri...
berjalan pegang dah boleh..
tp keluar sendiri dari walker dah expert sangat dah....
so tak berani dah letak dia dalam walker....
suka tunjuk2 ngan jari telunjuk dia....n sebut hoh...hoh...(so sweet)
dah pandai babai....gaya tangan dia...
dah mula nak jadi anak papa jugak...
sebab pandai menangis kalau papa nak keluar dari rumah....
suka makan biskut...pantang nangis..bg jer mkn dia diam....
suka korek balik makanan yang dia kunyah n sepahkan atas lantai...
suka tolong mama masak kat dapur....
nyeboks kat daput bukan apa...
nak tarik drawer...n bukak pintu kabinet...suka la dia....
lagi best dia suka panjat2...
panjat sofa sampai berjaya....
pernah kat umah auntie dia...dia panjat sofa then dia panjat ke tingkap nako plok.
huuhuh...agak bahaya ini budak.....perlu pengawasan selalu...
n suka kutip barang letak dlm mulut...
ni mama tak suka...bahaya.....perlukan pengawasan...umah perlu clear...
suka keluar masuk ke dalam blk sorang2....
suka ngan barang2 aksesori mamanya...
mcm rantai...gelang...brooch pong dia suka...
kalau boleh itu barang pong dia nak masukkan dalam mulut gaks....
tarik2 dulu...pusing2....
sesungguhnya perwatakan si abang n si adiknya ni amat berbeza sekali....
amsyar (yang cergas) begitu aktif budaknya.....
bak kata mak ngah nyer...
anak mu ni tak duk diam....gelecas....hihiihihi...
tp papa kata...
hakim dulu kurang sihat...selalu sakit....
amsyar ni dia sihat sebab tu aktif n tak duk diam...
tak sebehave abangnya yang agak tertib n sopan....
wat eva....
mama n papa
sayang semanya...
Amirul Hakim
Amsyar Hakim
semuanya harapan kami....
bunga cinta kami...
jantung hati kami...
muahs utk babang...muahs untuk dedek...
lots of love from mama n papa....
posted by Mama Hakim @ 6:50 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home