" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Friday, July 16, 2010

@ One World Otel

Venue: One World Hotel

Date: 13 July 2010


kali ni 2nd time menjejakkan kaki di one world otell..

1st time...join group teknikal n rangkaian dgr briefing dari vendor IBM..

talked n promoted Disaster Recovery Server...

masa tu kena gantikan bos jerk g sana....


2nd time ni...

ada seminar ngan Falcon Stor....

store more for less...

kali ni pergi bersama kengkawan satu unit..

wa sonok...

mummies outing together...

bukan senang nak outing ramai2 mcm ni..

pn bos jer tak datang ngan noora...

noora mc ari tu...tak sihat...



7 of us...

the only jejaka in my unit team...

sue, kak ani, ijan, kak ju, nad, me n ahm

hot mummies n sorang anak dara...

cuba teka yg mana lom berpunya tu..hiihih

bleh jawab pandaiiiiii..:)


kat sini bleh massage2 jugak...

best....

saya n ijan pong join jugak...

tp yg lain shy2 cat plok

hihiihi


jejaka terhebat tgh berurut ni..

siap pesan tu..

akak amik gambo saya...

nanti tag kat fb erkk

saya lom sempat upload ke fb lagi..

hiihih


diorang....

kami....

4 of us...bulatnya muka mamahakim...

kami lagi...
masing xcited jer bila dpt keluar dr opis beramai2 mcm ni...
lagi pong kami walaupong seunit..
tp workstation di floor yang berasingan....

posted by Mama Hakim @ 12:24 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home