" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Friday, July 16, 2010

Beli jangan tak beli....

entry petang ni agak bercampur baur sket....
jom kita layan
apa yang saya nak story erkkk
hiihihih
ni belian tudung saya minggu lepasnya...
dah pakai sekali wiken ari tu...
suka ngan kolor dia yg seem striking...
kata org ganu napok laa gitu..
shomel....shomel...


ni belian kain baju kat opis...
2 pasang batik sutera...
selai lagi tak tau kain apa..
tp sejuk n lembut sgt...
tp ternyata pilihan kain kali ini..purple gelap....
purple manggis gitu...
suka..suka...
tp warna tema raya kolor maroon tahun ni...
lom jumpa lagi
dpt gaji ni plan nak terjah gulatis...
nak cari maroon color...
ramai tol org berniaga kain kat opis la ni....
yer la dah nak poser n raya kan ni....


ni cadangan kain utk kasik my MIL...
tatau nak pilih yg mana satu....
belum pernah kasik batik sutera lagi kat MIL..

hahahha..kenai tak sapa ni??
ni pn idaa...mamakhaalish n fawwaz...
kami dating kat kedai akak jual tudung kat jalan duta..
lama tak jumpa ida no....
last jumpa rasanya masa bersalin hakim ari tu..
ida dlm pantang khaalish...
dtg menziarah akak kat ward...
betui tak...
then sampai la ni...masing2 dah ada 2 kids.....
kak nurrock tak nmpk bakang tu...
tekun memilih tudung....
ida mai dr jauh...
aloq setaq mai nun....
byk la ida shopping tadi....
kak nurrock pong kata tak mo beli dah...
tp rembat berhelai2 jugak...
hiihihi
so td sempat la jumpa fawwaz n khaalish sekejap...
sat jer...depa pong tunggu dlm car jer
besar dah budak fawwaz tu..
khaalish mcm malu2 la plok...huhuuh

ni dia..
hasil belian ku ari ni...
tudung kolor olive plok...
isnin ni bleh try pakai kut...
hihiih

see....
beli selai jerkk...
tatau dah nak pilih kolor apa...
dalam kepala ni..
nak cr kolor maroon plok lepas ni..
insyaAllah next week..
lagi satu nak kolor maggis tu..
purple gelap tu..
nampak so sweet org pakai kolor tu...
org pakai..
ntah saya pakai tak manis pong..
tp lom cuba lom tau no...
apa salah mencuba dulu...
hihiihihi...
posted by Mama Hakim @ 5:40 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home