" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Monday, July 19, 2010

Makan2 @ Famous Thai

Malam jumaat lepas...
makan2 agenda @ Famous Thai S.A...
berlima...
sebenarnya nak g jemput abg lokman jugak kat seksyen 18 nun..
tp papa tak sure restoran tu tutup kol baper...
yer la...dah la jumaat tu sampai rumah pong dah kol 7.30 lebih
bersiap lagi....
so kami2 jer la
turn abg lokman nanti la...
kita ajak abg rahim dulu....
hihiiihh...
mama mengambil kesempatan bergambar ngan pihak penaja...incik hisam...
budak yang xcited sokmo...n cakap byk....

nak gula-gula...
padahal itu gula...


antara hidangan yang pertama sampai....
daging masak merah yg sgt delicous....tp agak hot spicy...
sotong celup tepung requested by papa...
betui2 menduga keimanan ku sotong2 ni...
pantang...pantang.....nanti resdung ku menyerang saper yg susah...
mix vege n chicken soup.....
kureng pedasnyer tau..
sebab anak saya nak makan jugak...

n kerapu mangga....
sedap....
n last sekali...
dessertnya abc thai...

sonok tgk hakim makan...
memang berselera dia mkn lately ni...
pipi pong makin kembung...
ratah timun....

mama yang kepenatan...
balik rumah terus tertdo...
penat la...
rushed situ rush sana...

owh dia buat apa tue??
beria nampak...

see kami yg kelaparan mlm tu..
sema licin...
bagus2..tiada pembaziran berlaku di sini...

amsyar mana yer...
tak nampak pong...
hihiih..amsyar dah tdo time ni....
so dapat la makan ngan aman damai....
dah habis mkn baru dia bangun...
cantik tol timing dia....

posted by Mama Hakim @ 5:38 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home