" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Wednesday, November 19, 2008

On mc leave...

Semalam...
mama mc...sebab batuk n sakit tekak....
huhuuh...
plan awal nak siapkan kija kat umah jerkkk....
byk kija nak wat....esp JD...sebab ari ni dia nya due date...
huhuuh...tp semalam tak hantar my little angel tu ke rumah bbsitternya...
hahahhah..cam ner nak wat kija depan lap top tu..
harus la dia panjat meja nak join mama sekali..
hhuuh..harus tak leh jadi ler....

then pg tu..
msg mak teh...
mai la umah adah....adah tak kija ari ni..mc..batuk....
hhiihi..
langkah kanan betu depa...siap jer masak utk lunch tu...
sampai la depa 3 beranak tu...
huhuuh
n mak teh lak ajak buat choc. cake...
hhiihi
so sesama la buat....
n sesambil buat tu...
tak sedar ropernya....hakim dah buat "sesuatu" kat depan tu....
huhuuh...
project baiknya....."caligraphy project on sofa bed mama"
jom kita conteng2...
mama busy ngan cake kat dapur tu...
huhuuh....
dan ini la hasilnya........

lagi satu tompok....
dah nampak tak lawa dah sofa bed ni...hihihi...
sayangnya.....
tp nak buat cam ner..
ada anak kecilkan pa.....
orr lain pong paham...
tp yg peliks tu mama tatau kat ner dia dptkan pen tu...
bestnya conteng2 ni...tu la mama n papa....
asyik bagi buku jer nak conteng....boring la...
sekali sekali conteng sini syoknya.....
empuk n lembut jer rasa...
mama terharu tgk adegan ni ekceli....
sebab nasiknya tumpah...dah mkn....
mama amik la kain lap....
nak lap....terusnya diambil kain lap dr mama.
lap sendirikk...
terkedu mama tgk.....
cake utk mak teh...
cake utk mama....
mama tapau utk opismate mama....
tapau utk rumah bbsitter hakim....hihiihih....esp today is mama n papa 3rd anniversary......:)
posted by Mama Hakim @ 9:04 AM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home