" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Tuesday, July 1, 2008

Sabtunya event

1st agenda....pg2 around kol 9.30 pagi dah kuo rumah ke my dear sales.....dpt la beli 3 barang menan untuk sikecik tu...tak dan nak pk sgt nak sebab nak rush blk...utk next agenda lak....
kol 12.30 tghri bergegas ke singgahsana pj lak..utk jamuan makan malam....
majlis makan malam alumni....dinner start kol 7.30 mlm...tp kena standby kat otel la...makesure all the preparation going smoothly.....sebab melibatkan lebih kurang 50 org alumni anak angkat dr segala ceruk rantau...serata semenanjung dari perlis sampaila ke johor........riso gak takut ada yg tak sampai....tp mujo la mendapat kerjasama yang baik dr sema pihak....shahrul, fadzli, zuraidah...kak ita n en. nazri....thanks a lot ya...
sessi bergambar ngan alumni.....dah besar pjg belaka no....ekceli ni 1st time me jumpa ngan depa....depa pong each others dah tak jumpa 3 tahun.....lama gitukan.....
for all the alumni....batch 2006, 2007 n 2008 thanks for all the commitment given to us....we are proud of u all...sanggup dtg dari jauh spt perlis, kelantan hanya untuk menjayakan event ni...n satu amanat utk kalian....belajar la bersungguh2.....n one sweet day kalian dah berjaya mencapai impian nanti jgn lupa asal usul kalian esp...ur parents....bangsa n negara.....bak kata hafzal mlm tu.....i admire ur speech hafzal....sependek mana kacang panjang, kacang panjang jua ia dipanggil....fikir2kanlah...

posted by Mama Hakim @ 10:05 AM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home