" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Friday, June 13, 2008

Entry mama yang berpoya2 kat opis ari ni..hiihih...

lunch hari ni...di meja bulat...blk training....
hihi....pah makan...
possed depan lift...tadak orgkan.....
muncit tak perut???/ekkekke...
pstt....nor....awak ingat tak baju ni...yes...correct...this dress i bought from u kan....dan ini la...hasilnya....sepasang ngan seluo....seluo tu i designed 2 layers.......layer yang luo tu i belahkan tepi dia....n taruh butang2 atah belahan tu.......hihiih....bolehlah i gayakan utk ke opis di hari2 jumaatkan....

sonok nya ari ni kija....macam tak kija jerkkk...hihiih...maklumla org tadak kat opis....kat floor mama....hanya blk mama n blk kak yati jer yg lampu menyala....kat luo...team Contract jer ada....bos depa tadak...hihiih...

plok tu lunch td..akak jumanti willing nak jamu makan nasik lak.....sema org dijemput.....hiihihi....kudapannya ialah......ayam goreng....ikan bakar....sayur goreng....air asam...n kicap jugak....hiihihi.....antara tetamu yang hadir ialah kak mah..kak yah...kak zana.....kak jijah....me...nadia....kak yati....kak zai....kak fizah...ni jer yang ada kat opis pong....tu jerkk...byk ikan kak jumanti bakar..best lak tu....panas2 lagi...yer la rumahnya dekat bakang opis ni jerk...yumm..yum...sedap mama makan..thanks yer kak ju....jamu kami lunch hari ni....kak jumanti ni....indonesian...tea lady aka cleaner kat opis ni.....

selepas jamu mkn...sessi borak2 la....borak n borak.....


posted by Mama Hakim @ 1:32 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home