" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Tuesday, June 10, 2008

Closing Ceremony

kak jah...1st time jumpa hakim....sesi berkenalan la kunun....
hakim n mama....hakim tgk bas2...bising mulutnya tgk bas...suka benor dia....
ok...kakak2 n abang2 sema dah balik....hakim n papa nak mkn lak erk...
hakim n mama sessi bye2...
dah penat...
anak angkat form 5 bergambar ngan bos2..
anak angkat form 3...
me n kak jah...smilesssss
me n sebahagian alumni, n anak staff


On thursday morning...closing ceremony utk program motivasi anak angkat...majlis dgn rasmi telah ditutup oleh Dato' Lah....disebabkab big tokey telah berlepas ke london pagi khamis tu....the top management yg sempat dtg ke Ipoh ari tu....Ir Lah Cik....n En. Razif..n others staff belatiwangsa......tq yer..kerana sudi meraikan majlis kami....


ok....berbalik pada kisahnya...mama ekceli septutnya pergi balik ke Ipoh ptg rabu....tapi disebabkan masalah teknikal....kiki...sebab mama dah plan nak ajak hakim n papa sekali..papa willing nak amik cuti....so tunggu papa la....tp disebabkan papa busy outstation di area sekinchan sana....n kebetulan ptg rabu itu......ptg terakhir sebelum kenaikan harga minyak....jln jam yang teramat.....mama ingat papa leh sampai awal la ke opis mama.....so mama dgn selamba sempat la dulu main ping pong ngan kak jah.....sampai la kol 7.15 mama berping pong ptg tu.....then kak jah dah nak blk.....kol papa dia masih di sekinchan lagi....so kak jah offer nak hantar mama blk rumah....tp hakim still kat umah bbsitter lagi...mama plan nak packing baju dulu....kalau hakim ada sekali kang kena kacau jerk....cian hakim....then sampai rumah siap packed segala brg nak g ipoh pong papa lom sampai gak....kol lagi....iskk..papa kata dia on the way ke klang lak tu...isk...mama terus tingat hakim...dah sebak ni...mlm2 hakim masih di rumah bbsitter lagi...dgn hati yg sebal n tebal tu....mama kol kak zakiah.....ckp....papa hakim tak dpt jemput hakim lagi...risau mama....tanya hakim buat per..alhamdulillah dia tdo.....takut jer dia buat perangai.....sedih gak time tu.....sampai mama terlelap depan tv.....around kol 10.30 baru hakim n papa sampai....tp papa kena balik semula ke opis kl sana....tak per la pa...asal anak dah balik...g la...mama pong ngantuk sgt lately ni...hakim lak blk2 tu tak nak tdo...mamanya dah mamai...nak suh buka buku lagi ngan dia tunjuk animal.....mm..last anaknya main sengsorang....mama tertdo...tatau naper jd ngantuk sgt.....tak leh bukak mata gitu la......papa blk pong mama tak sedo....hihiihiih....


n....disebabkan papa blk lambat lagi mlm tu......so cancel la pojek nak g ipoh mlm tu.....decide nak bertolak ke ipoh awal pagi kunun...kekkeke....bkn main setkan alarm kol 4.30 am...kiki....tp tak bangun pong...last2 bangun kol 6 jugak...kalut giler mama....dah la closing ceremony kol 9 ikut tentatif....hahahhaha....cam ner ni....ngan baju lom iron lagi.....so mama decide pakai jer la baju yg dry cleaning tu.....mujo ada 3 pasang lagi stok baju2 dry cleaning yang lom dipakai.....sgt berguna di saat2 cemas gini....hiihih..mandi ala kadar....n make up apa yg patut...kol 6.30 am..bertolak ke ipoh...mama ekceli agak cemas sebab papa memang tidak familiar ngan ipoh.....jarang pi la katakan.....tp alhamdulillah kami sampai kat hotel around kol 8.30 pg.....

posted by Mama Hakim @ 8:07 AM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home