" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Wednesday, June 11, 2008

Clearance Stock...

on the ke rumah ailong @klang weekend ari tu.....
ni la tempat feveret dia dlm keta.....masalahnya pegang tak mo tu.....macam budak besar...
sambil mata tu melilau carik bas....suka beno dia ngan bas.....

mama interprem sekali....ekceli time ni nak g beli susu hakim kat tesco shah alam...tp tak jadi beli jenjalan jer kat shah alam ptg tu....
hye...salam pagi jumaat sema.......mama suka ari jumaat...esok dah sabtu...tak yah kija..tu yg best....ekceli ari ni mengikut schedule mama kena ke ipoh for 3 days...tp disebabkan agenda tu mama leh excuse so mama amik kesempatan la meng'excuse'kan diri....hihiih.....ari ni bermula nya karnival sukan harmoni opis mama di sinun.....then ari ni 85% opismate mama ke sana....so lengang la opis ari ni......
dan esok jugak sabtu 2 agenda dah dirancang...1st: appointment hakim @DEMC with dr. roliza....chicken pox injection....then 2nd agenda...huhuuhu....apa lagi...nak ajak papa g warehouse sales la...xixili...sema lingerie ni.....ekceli sales ni kebetulan dekat sgt ngan rumah....area kota damansara jerkk.....so peluang itu jgn dilepaskan....:) arap2 best la.....n dpt beli apa yg nak dlm kepala ni..hiihih...ok la...nak bekpes lak ni.....td singgah beli naisk lemak lauk peparu...jom mkn dulu...





posted by Mama Hakim @ 5:54 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home