" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Wednesday, June 27, 2012

Report Card Day

agendanya adalah sabtu lepas 23 june...
again mamanya over berdebar2 nak jumpa teacher hakim...
hahaaa..lawak la saya ni..nak jumpa teacher hakim pun berdebar2....
tatau la...perasaan tu semacam jerkkk...
apakah review dr teacher hakim selama 6 bulan belajar ni....
alhamdulillah kali ni papa tidak berOS..
so kurang sket debaran di hati tu....

alhamdulillah...review dr teacher memuaskan hati kami.....
walaupun tak semua perkara teacher categorized him under competence...
kami berpuas hati....good try for him @ 5 years old...
n we know how far is he..:)
dan dari segi communication ada improvement jg...
dah kurang unsur2 shy2 cat itu.....

tp teacher agak bersedih sebab principal dah maklumkan kat beliau..
hakim akan belajar di situ till end of july ni....
again.....again has to move to neu skul....neu friends....n neu teacher also....
so far mama hanya jumpa the one n only skul/kindy yg menepati kehendak mama...
sgt susah mencari kindy yg menepati kriteria pn mamanya ni di sekitar cyberjaya ...
adoiiii.....
insyaAllah kalau tiada aral melintang....
hakim akan enrol di situ bila pindah ke sana...
hajat di hati nak proceed ngan GA lagi..
sebab hakim dah suka....dan papa + mama pun suka jg...
tp apakan daya.....
GA yg terdekat ngan cyber adalah di Kinrara + Bandar Baru Bangi..
jauh ma.....
plan B mencari CIC atau Little Caliph yg berdekatan....
yg ada hanya CEC sahaja di cyber tu...yg tu memang dekat sgt ngan opis mama..
tp bukan islamic kindy lak....principal pun non muslim....
english kat sini memang la mantap + superb...
tp...kriteria yg saya nak....english + islamic....
so far....ada 1 kindy jer yg berkenan di hati...
dah calling2 principal....cuma lawatan tapak ke kindy blom kami buat lagi..
hopefully this is the best choices i've ever made..
in order to give him early childhood education..
mohon dipermudahkan segala urusan kami Ya Allah..
wa hayyi' lana min amrina rasyada...
amin.....
posted by Mama Hakim @ 9:33 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home