" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Sunday, February 26, 2012

Parents Sharing Day

semalam 25 feb (sat)
GA Subang Bestari Parents Sharing Day
alhamdulillah kami berkesempatan menghadirkan diri...
xcited sangat saya nak jumpa teacher Hakim..
tp tahap xcitednya tidak mencecah tahap optimum
disebabkan kami menghadirkan diri ke sana w/o incik papa...
incik papa os ke perlis hujung minggu ni....
so xcited so so jer la...:)

so dapat la jumpa Teacher Mawar -the principal
dan dapat juga jumpa Teacher Suzie....teacher class Hakim...5 Zheng He..
sessi perbincangan kami semalam adalah parents n teacher share apa yang kids buat di rumah dan sekolah....
input yang saya dapat mengenai Hakim @ skul semalam
+ve:
1) hormat ngan teachers
2) cepat dapat n cepat tangkap
-ve:
1) agak pendiam (yg ni saya dah suspect dah ni...beliau kalau ngan org yg x familiar memang mcm tu la....di kalangan org yg close sahaja dia akan berhuha huha....)
tak per la abang....
may be baru 2 bulan belajar di sana...
mama harap next session for Parents Sharing Day
Teacher Suzie abang tak perlu lagi hilite perkara ni yer....:)
by that time
abang jgn takut2 n malu2 lagi nak bercakap ngan teacher ok....
mama, papa n adik sayang abang..:)
posted by Mama Hakim @ 10:18 AM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home