" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Thursday, November 10, 2011

Taska baru...

perancangan tahun depan untuk Amsyar Hakim..

insyaAllah tahun depan dedek akan duk taska opis mama....

borang dah submit semalam...

taska de sayang....

kemudahan utk staff LHDNM hq...

booking utk taska di cyberjaya nanti....

arap2 perancangan mama n papa ni berjalan lancar....

dedek sila beri kerjasama okeh....

tak per dah dekat ngan mama..

lunch hour bleh g jenguk dedek..

dan yang best murah pun murah...:)

jimat belanja kita dedek.....

rm180 jer utk staff...

utk bukan staff rm200....


untuk babang...

blom jumpa kindy yg memenuhi spec yang mamanya nak...

masih mencari lagi...

arap2 jumpa la di kawasan sekitar cyber sana...
posted by Mama Hakim @ 8:11 AM  

3 Comments:

At July 16, 2012 at 4:56 PM , Blogger Nurliyani said...

  salam, boleh saya tau no contact taska tu?..sbb dekat dgn ofis saya...perancangan utk hantar thn dpn kalau open utk bkn staff..

boleh emel ke : ladybird5301@gmail.com  

 
At October 23, 2012 at 10:55 AM , Blogger HoNeY said...

  salam..sy pun sama,tgh cr taska utk antar anak thn depan..bole fwd kan contact number taska ni pada sy tak @ megapixels.honey@gmail.com..thanks.. :)  

 
At February 13, 2013 at 1:33 PM , Blogger Mar Zakaria said...

  Tkg fwdkan contact no. Taska. Tq mar_0881@yahoo.com  

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home