" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Wednesday, November 9, 2011

Tg Piai...the southern tip of asia

ari sabtu lepas...

tak merancang kami menyinggah ke tg piai....

penghujung paling selatan benua asia....

distance dari rumah nenek hakims adalah lebih kurang 40 minit driving

first in time saya menyinggah ke sini....

dekat la sgt ngan singapore


sunset
kat sini ada resort jugak..
kebetulan masa kami pergi tu ada family gathering..
ramai jugak la orgnya....

resortnya sema atas air.....


bergambar ngan amsyar jer..

mana hakim???

hahha...hakim tak follow kitorang..

nak duk rumah nenek..

nak main jerkkkk...

lg pong tak plan nak g jenjalan sini..

plan nak kuo g town cari pampers amsyar...

tak alih2 termelencong ke tg piai sana...

plan nak ke kukup jugak..

tp tidak sempat..

sebab mak long sudah kol...

hakim sudah nangis...

sebab maghrib tu pong kami blom balik..jadi sebak la dia..

mana mama..

mana papa....naper lom balik...

tp mak long cakap...nangis tak kuat...

nangis sembunyi2.....belakang pintu...

hahhahha.......macho la tu kononnya..

tp dlm hati ada munga jg...:)

posted by Mama Hakim @ 8:03 AM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home