" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Monday, October 31, 2011

Xcitednya



2 hakims yang over xcited...

coz both of them dapat neu gadget semalam.....

adik dpt beskal..

murah jer beskal adik tu rm30 jek kat mydear puchong...

abg dapat scooter...

amboi....

sakan diorang bermain ngan semalam..

seharian tak tdo.....

plan asal nak carik beskal kat abangnyer.....

tp sema beskal kat mydear tu pinkish sema..

mana sesuai ngan boboiboy ni....

so usha2 apa yg sesuai adalah scooter yg cute tu la

mula2 beli tu..

pandai ke dia nak main scooter ni...

hahhaha

tak yah ajarkan dia..

dah memang pandai!!!!

scooter tu ada gak kolor shocked pink...

lawa sgt utk gegurl...

tp simpan jer la hasrat nak koleksi pink2 ni...

ngeh..ngeh......

rege scooter tu...rm69...

kalau tgk website dia rm119...
posted by Mama Hakim @ 8:50 AM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home