" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Thursday, May 19, 2011

Ber"Puteri" Kasih di TTDI

ari ni kalau ikutkan hati nak tgk NKTM...


tp...


tak dpt lak....


19 mei ada agenda lain....


di rest puteri ttdi....



tuan tanah blog ngan cik nad...


gamber berlatarbelakangkan datin orkid abdullah masa muda2 dulu..


tatau la plok apa motif amik gambo ni..


tp diha kata...


dulu kurus jerkkk.....


dewan upacara makan2 nanti...


kami ke sini....


sebab ada majlis persaraan salah sorang staff konsul JTM...


tak kenal pong akak ni..


ari ni baru kenal..ngeeeee


yo la...JTM ni ramai umatnya....



ketibaan kami adalah awal...


arahan puan bos....


yer la....tuan rumah majlis kan....


harus la kena awal..


tgk persiapan mcm mana.....


lauk cukup ke tak...ye ker??? hahhaha


kusi meja makan cam ner....


tp sempat possing gitu...


ala...pompuan ngan kamera kan..


ala2 gigams gitu la jadinya...


apa gigams tu erkkk???


cuba tanya incik google tu....


tgk dia jawab apa....betui la tu jawapan dia...



wah....masing sibuk hapedet status masing2 ni...


kat fb ker??


tidak la...kat incik seben la iolsss la....


tp nad blom ada seben nak hapedet kat saper....???



last pic sebelum balik....


owh lupa nak review pesal makanan...


mmm.....makanan adalah byk sgt uols.....


makan sampai senak n pening paler ni....


lauknya....huuhuh tak cukup pinggan nak angkut....


tp td saya tak mkn nasi sgt la....


saya makan soto n mee johor..


soto lazat....


mee johor pong lazat...


dan lauk pauknya byk ala2 kg...tradisi la sema....


bertepatan sekali ngan motto rest ni..


"air tangan masakan ibu"


dessert pong byk td....


agar2 beberapa jenis...karipap....


pengat duyan....lompat tikam....


n ada beberapa jenis kuih yg saya tatau nama...ngeee......


dah kenyang makan blk ler..


sambung kija lak.....


tqvm to diha sebabkan tumpangkan akak ke sana erkkk...


yo la nak naik bas tak muat....


td sempat saya usha kalau nak lunch buffet kat situ berapa??


rm30 per head....


kalau nak try makan sini..


singgah la anak beranak...:)
posted by Mama Hakim @ 6:26 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home