" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Tuesday, May 10, 2011

Pool side dinner

kitorang check in kat bgrc kol lebih kurang kol 3 pm plus2

sebelum tu g makan ikan patin masak tempoyak dulu seround...

petang tu hanyalah melepak dalam blk sahaja...

incik papa n puan mama tdo..

tp 2 hakims amatla menggeramkan

tidak mahu tdo pong petang tu.....

main...main...n main.....

dah pujuk berkali2 tak mo tdo jugak....

plan nak bwk diorg main kat pool pong terpaksa dibatalkan..

sebab diorg tak mo tdo...

kena denda ngan mama....

saper tak suh tdo....

mamanya ni bukan apa...

mlm kang ada dinner....

kalau tak cukup tdo....sure ngamuk la dinner karang ni...

huuhuuhuh

tp disebabkan sampai ke sudahnya tak tdo jerkk...

pasrah jer la....

masih caragas diorg ni..

tak weak2 baterinya walaupong tak caj


otw nak ke tmpt dinner jumpa menan ni..

sempat dia mengepau incik papa...

main dulu......

see...tak sampai beberapa minit

terus terdodo....

mkn pong belum time ni....
tu la...saper suh tak tdo petang td...

mama dah suh tdokan.....

wit pn damai.....


see...dah bangun balik.....

tu pong nangis2....

pastu ajak g main games.....

dia bukan duduk kat meja mkn pong mlm tu...

duk dlm blk games jerkkk....

dapat bunga sempena hari ibu....

sepatutnya..bunga tu diberi kepada hakim...

utk diberikan kepada mamanya....

tp disebabkan masa org bg bunga tu dia duk dalam blk games...

saya jer la tukang amik bunga tu....

tp tup..tup...dia balik meja....

mcm dia tahu2 la plok.bunga tu utk mamanya...

terus dia beri bunga tu kat saya...

"mama...bunga untuk mama"
amsyar pong dah tertdo time ni....

lebih kurang kol 10 lebih...

papa ajak balik..
jom la balik.....

anak sema dah tdo....

tak sempat nak tunggu sampat habis majlisnya.....

tp...best la....mkn best......

live band jtm best...

penyanyi2 pong best...sore pong mantap belaka.....

kalah af.....hahhahhahahha

wit diha comeiiiiiii gambo kat atas tu..

suka baju dihaaa...

nanti ahkak g cari jugak baju mcm diha ekrkkk

dia yg excited nak bukak hadiah cabutan bertuah...

balik blk jer terus cakap..

"mama cepat la bukak adiah mama tu....

ntah2...ada mainan abg kat dalam tu..."

hahhaha yer la menan la sangat....hiihiihih

posted by Mama Hakim @ 7:58 AM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home