" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Wednesday, May 4, 2011

Last entry di puncak Malawati....

gambar sekitar xtvt kami di atas bukit malawati...
sambil tunggu bas...
sempat beli ice cream....
dan beramah mesra ngan lotong...
lotong di sini adalah mesra pengunjung belaka...
tp awas....jgn bawak makanan berdekatan lotong2 ni tau...
nanti dia rebut makanan tu dr kita....

see kat bakang tu memang byk lotong2..
dan di atas pokok bergayutan lotong2 nya.....
memang byk la....
auw...cekci....



olollolol....saya suka gambo ni.....
mcm dah besar jer amsyar tu...:)
bakang tu rumah apinya...
dan kat area kami bergambar ni memang byk meriam nyer..

"peace sema...." hakim requested
3 heroes in my heart...:)
xcitednya dia..
agaknya naper ni...
sebenarnya time ni...ada sekor lotong g dekat sgt ngan incik papa..
dia pong jerit "papa".....

lotong carry bb dia...

dan bila trem ni dah sampai....jom ke next destinasi..
ekceli next destinasi trem ni adalah ke Taman Alam...
tp kami tidak singgah ke taman tu..
sebab dah penat....n lapo....n panas.....
posted by Mama Hakim @ 9:46 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home