" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Wednesday, May 11, 2011

Sport Day @ BGRC

hari ahad as per scheduled

adalah hari sukaneka...

sema kena pakai baju sukan...

kuning itam....

mlm td dinner temanya merah itam...

ahad berkuning itam lak...

kami sekeluarga ditempatkan di rumah kuning....

ikut schedule kena berkumpul di padang kol 8...

so awal2 pagi kol 7 lebih kitorang bekpes....

bekpes mkn nasi minyak.....

rasa macam kat ganu lok...

pagi2 dah ada nasi minyak.....yer la nama pong kat kuantan...

lebih kurang stylenya ngan ganu....

otw ke padang sukaneka...

wit cik sue n cik hasni.....

org kuat family day ni....:)

budak yg bloody moody jer sepanjang sukaneka..

langsung tak mo turun padang...

dukung jer la....

rasanya dia geli la ngan rumput yg baru potong tu...

rumput tu naik atas sandal dia..

silap mamanya jugak bg pakai sandal jerkkk...

kalau bg pakai kasut agak2nya ok kut...


senamrobik session...

enjoy sgt time ni....

sebab semanya sporting n supportive....

hakim pong xcited nak ikut sekali...

n suka diha n diana n the gang duk atas pentas kecik tu...

comel jerkkk......

pandai uols bersenamrobik erkkkk....

shomelllll.....:)

thumbs up utk korangnya session tu....

terbaek dan segar bugar dr ladang....(sambil selak rambut ke belakang ala2 retis)


da habis senamrobik....

kiss utk hakim yg jugak sporting....

tp...amsyar....

uwaaaaaaaaaaaa

tensi mama.....dukung jerkkkkkk
rebeh bahu mama ni tau....

awak tu dah la semangat orangnyer....

2 hakims....mamahakims...

wit anak2 dara OA n DW....


first n the only games yg hakim join....

mula2nya dia xcited nak main..

tp sebab acara merebut gula2 ni agak brutal...

yer la nama pong merebutkan...

dia jadi sedih lepas habis acara...

dapat gula2 satu jerkk..

tu pong mamanya sempat grab satu....hahhahhahha

dia cakap kat papanya...

"ada orang tolak2 abang"

terus nanges.....

ololololo.....

terus ngan dia2 pong kena dukung......

dan tak mo join dah acara lain....

cian anak mama......

tgk muka dia pong mcm cuak masa ni....

crowded ngan kanak2 n mummy2 yg over xcited dr anaknya....

hahhahhaha


tak lama lepas tu..

dia dah mula buat peel.....not behave dah.....

"mama...jom balik hotel...abg dah penat ni.."

pujuk2 la sat...

tak jalan jugak....

so terpaksa la jugak ikut...

2hakims dua2 dah moody ni..

kalau sorang moody bleh control lg...

kalau dua2 ni...tidakkkkk..

n...pn mamanya ni langsung tak berkesempatan nak join xtvt sukaneka tu....
so dlm kol 10.30 tu kami meng"chow"kan diri dari padang....


dari padang terus ke pool....
oooo...di sini.....amsyar sudah hepi.....

sudah bleh sengeh sampai ke telinga....

tak mo dukung2 dah....

"saya nak main air jer la mama"

lebih kurang sejam la kat pool...

sebab kol 1 nak check out lak.....


sebelum balik...

possed kat parking bawah...

hahaha tatau nak possed kat mana..

kat situ pong jadi ler....

lepas luncheon

around kol 2 lebih sket bertolak blk kl...

esok mama n papa tak amik cuti....kelija......

kol 4 lebih sampai la ke rumah kami di subang perdana....
sempatla kemas2 rumah....

mop2 lantai yg berabuk...seminggu tak mop....

pn bibik tak datang minggu ni.....

tp tak payah iron baju...

sebab minggu lepas dah suh dia iron baju utk stok 2 minggu....

owhh...saya memang tak suka iron2 baju ni.....

posted by Mama Hakim @ 7:48 AM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home