" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Tuesday, May 10, 2011

Anak2 dot net

si afiq...

si amsyar...

si zahin...


ini la anak2 dot net.....

naper panggil anak dot net....

sebab.....

semasa kak ab, ijan dan saya (mama2 diorg ler dan kami bertiga satu unit...)

mengandungkan diorang bertiga ni....

kami sama2 terlibat dengan projek microsoft

project dot net pertama bagi unit dan bahagian kami...

untuk jabatan saya tak sure yg keberapa....

collaborated wit ISAT tech....

time ni memang busy.....

pestime ber"hello world" to dot net....

training....

UAT....

FAT....

progress meeting every week....

dalam boyot2 tu...

n see skang sema dah besar encem boy ni...

afiq lahir bulan 5 atau 6 gitu la..

amsyar bulan 7...

zahin bulan 8...

n semanya boys.....:)


kalau nak baca skrip yg sy reka utk diorg tu..

sila klik image tu yer...:)
posted by Mama Hakim @ 4:37 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home