" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Tuesday, February 22, 2011

Jom Melaka Jom...






jom g melakaaaaaaaa
sekolah tertua di Malaysia..
st. francis institution....
di bawah pokok melaka...
ni la ropernya pokok melaka....
pestime tgk ni....

singgah bergambar di A Famosa...
kota kubu tinggalan Portugese
pandai bergaya no....
ada gaya malaysian next top model tak??
tak naik ke atas pong....
melawat kawasan kat bawah tu jekrk..
sian abg beca menunggu kalau nak panjat bukit tu...
lagi pong....mesti lenguh jugak kan....
so...lupakan saja la....

gaya war cry nyer....
hungga...hungga.....hungga...huuuuuuuuuuuu

pengantin pong ada wat shoot...
nampak tak belakang kitorang tu???

lepas puas posed kat A Famosa
jom kita shopping kat pasar craft lak..
ekceli...nama dia pasar apa ntah...
tp lokasinya adalah betul2 di hadapan muzium samudera tu...
saya panggil pasar craft sebab byk hasil craft tgn dijual di sini...
sesuai sgt la namanya pasar craft....hiihihi
pas tu hakim lak terpikat nak naik kapal hitam ni...
tp....mama n papa lom solat asar lagi....

so mama decided...
kita sambung lawatan esok lak..
naik kapal hitam besok la plok.....
jom pergi otel dulu...
solat n rest dulu...

nampak tak kincir air belakang tu..
kincir zaman kesultanan melayu dedulu lagii..
cantik kincir tu.....
tatau la berfungsi atau tidak la ni....
tp buatan kayu...
itu yang menambahkan lagi kesenian dan kecantikan kincir tu....
dan belakang kitorang tu...
adalah kubu zaman dedulu....
ropernya ala2 lakaran gitu....

kami @ melaka bandaraya bersejarah
2 hari...
19-20 feb....
aktiviti malam kat melaka pong best...
sebab byk tempat mkn yg best2....
lupa terus niat nak diet...
makan punya pesal..
tak per la...
makan selagi berselera ni yer.....
posted by Mama Hakim @ 8:59 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home