" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Wednesday, February 9, 2011

Gambo2 persiapan besday..

Alhamdulillah..
semalam dalam kesibukan mama n papa hakim....
sempat jugak menyiapkan majlis kecil2an utk celebrates besday hakim...
disebabkan besdaynya jatuh pada weekdays....
so celebrates ngan kengkawan kat skul n umah auntie jer la....
ahad ni baru kita celebrates kat umah...insyaAllah...
sabtu tak boleh...sebab papa kena os lagi sabtu ni...
ni antara yang mama sempat booked spesel for him...
suka sangat dia....

goodies bag utk kengkawan


besday boy ngan ultraman taro..

excitednya dia mlm persiapan tu....

tolong mama masukkan brg2 dalam goddies beg...

susun2, kira2.....

sema menda dia nak buat......nak tolong mama...

sampai tdo pong kol 12 mlm....

cars pong ada....

coklat with cartoon characters....

sedap....papa yang cakap..mama lom sempat merasa lagi....

papa kata nanti besday amsyar bleh book lagi...

hakim n amsyar pong suka....

coklat ni mama order spesel dr sahabat aka adik baik mama @ opis...

abg dia yang buat coklat2 ni....

nak try usha boleh la contact dia...

contact number ada kat atas tu....

dan tak lupa juga terima kasih untuk auntie hakim....

for the gifts.....

n cikgu2 hakim jugak...

sudi arrangekan sambutan besday hakim...

walaupong ringkas jer majlisnya...hakim suka sgt...

terima kasih semuanya...

semoga jasa kalian akan mendapat ganjaran yang setimpal drNYA....

insyaAllah....

posted by Mama Hakim @ 10:41 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home