" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Friday, January 28, 2011

sakit....n pedih.....

tonsil yang menyakitkan...
yang memedihkan....
huuhuuh
sakit sgt.....
rasanya ni pestime ni my life kena tonsil...
sakit woooo...
nak mkn dengan aman n damai nan adonya....
dah la ari ni ada kenduri mkn ns beriani kat opis....
sedap nasi berianinya.....
tp sakit tekak plok nak menelan...
huuhuuh...makin kurus la kalau mcm ni...
semalam pong ada kenduri makan2 gak kat opis...
tp sy tak terliur sgt la semalam..
sebab semalam saya cuti.....
rabu n khamis tu pong masak bubur nasik n sup ayam jerkk...
ok sket nak telan....
mlm td tdo pong tak lena..
pedih tekak....
bagai kena siat2 jerkkk....
arap2 cepat la sembuh tonsil tu...
saya nak menikmati makanan2 ni yang lazat2 cny ni...
sesaper yang ada petua nak sembuhkan tonsil meha la share...
just drop here.....
tqvm....
posted by Mama Hakim @ 5:04 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home