" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Sunday, January 9, 2011

Last Good Bye From Tan Sri.....

lambaian terakhir dari KP
YBhg Tan Sri Hasmah
ari jumaat 7 Januari lepas
hari terakhir beliau berkhidmat di lembaga..
bye2..
semoga tan sri sukses selalu....
di kurniakan kesihatan dan kesejahteraan sokmo....
dan tak lupa juga ucapan terima kasih utk jasa dan budi baik tan sri...
(ada ke beliau baca blog sy ni..tak kisah la...)
dan selamat berjuang dan berkhidmat to our neu KP..
YBhg Dato' Shukur (lupa nama penuh la)
lambaian utk staff di blok 9...
rugi tak dapat salam n peluk ngan tan sri petang tu...
sebab kat bawah dah penuh..
pn boss kata babai kat tan sri dr tingkap jer la...
too crowded kat bawah tu....
utk staff di blok 11
utk staff di blok 8A...
staff2 n anggota polis bantuan mula berkumpul seawal 4.30 pm..
selepas majlis penyerahan tugas....
walaupong ada hujan renyai2....
semanya bisa....
sedih n sebak mengiringi langkah terakhir beliau di lembaga....

posted by Mama Hakim @ 7:13 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home