" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Saturday, December 4, 2010

play skul....pre skul...

petang ni ada masa terluang
sempat survey beberapa kindy utk hakim..
nest year hakim dah 4 tahun....
plan nak hantar dia masuk kindy dah....
tambah2 lagi hakim pong dah cakap nak g skul....
mamanya target dia nyer kindy ala2 play skul la..
fun learning...
playgroup concept.....
n islamic orientation....
since he is only 4 years....
tak yah hantar ke intensive pre skul lg........
later dia umur 5 n 6 years
baru la sesuai hantar ke real kindy.....

ekceli dah survey beberapa kindy area subang ni....
kalau boleh nak yg dekat ngan rumah auntie dia..
senang van hantar n amik dr umah auntie nya...
tp...pk..pk....
ada problem jgk nanti akan timbul...
later on mac or april....
sebab...tak yah la reveal lagi kat sini....
then terpk jugak nak hantar kindy area opis mama....
tp kena separate la plok dia ngan amsyar....
kesian plok diorg...
they're close....
huhuuhu

so mamanya confusing.....
yg mana satu terbaik utk hakim..
hopefully mama can decides the best!!!!
posted by Mama Hakim @ 4:28 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home