" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Tuesday, February 8, 2011

Him n Kakak…

Abg Rahim balik mesia ari ni…..8 feb 2011…..
Kakak masih di Jeddah…tgh tunggu turn balik mesia…..
Ekceli abg rahim fly dr istanbul, turkey...
Kebetulan skang diorg bercuti 2 weeks musim sejuk ni….
So dia dengan beberapa org kengkawan dr mesir g jenjalan kat turkey…
Dan kebetulan jugak hari diorg pergi turkey tu pong sama ari ngan hari pertama rusuhan di mesir tu….
So abg rahim tak boleh blk semula ke mansoura, mesir…
Terpaksa balik ke m’sia jugak la….
N kakak norul cuti 2 weeks jugak ni…diorg sama u n same course..
Cuma abg rahim senior dr kakak….
Tp kak norul tak ikut rombongan jenjalan ke turkey…
dia kata ari tu tadak ongkos nak ke sana….
So dia terperangkap di mansoura la semasa rusuhan berlaku…..
Tambah risau keluarga kat mesia..sebab dia kan perempuan…
Mcm2 dengar citer dr sana…banduan terlepas la….amat menakutkan….
Tambah2 lagi abg rahim tadak lak time tu…
Kalau tak lega la sket…..at least masa susah payah diorg di sana tu ada sedara mara bleh membantu…
Mohon semanya selamat….now dah lega sket…sebab kakak dah keluar dari mesir….dah sampai Jeddah..
Dan semoga keadaan di sana kembali tenang seperti sedia kala….
insyaAllah diorg dan pelajar-pelajar mesia yang lain jugak boleh menyambung pengajian semula di sana…
posted by Mama Hakim @ 1:28 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home