" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Sunday, November 23, 2008

Macam2 la..

Tadi kol 8 pm....terkejut tgk buletin utama...
kes pompuan panjat bangunan untuk bunuh diri...
yang memalukan itu...orang kuala berang..
yang lebih memalukan....pompuan tuh...
hanya la berkemban sahaja....

terus mama amik handset msg aicik sedi..
kezen mama.....ekceli dia baru jer tepon mama kol 6 ptg td..
borak la mcm2...
tp dia kata lupa nak hapdet pesal tuh..
habis jam satu kola berang td....

n msg kakak n aimat n aihim gakk..
kakak ckp..pompuan tu org kg getang...
ada anak sorang...
marahkan lakinya kawen lain...
sian lak...aduhai lelaki....
n aimat pong terus kol mak ndah....
tanya dia bangunan kat mana tuh.,..
katanya..bangunan tu 4 tgkat....kat trafic light kat smtai..
o..bangunan baru tu...
tp.....yer la....bunuh diri tu ...amat berat sekali hukumannya...
tp....org lelaki....naper la wat naya kat bini erkk...

baru jer jumaat lepas...
kes gadis nak terjun bangunan gak kat kola trg...
ni sebab frust ngan pak we nya ker??
huuhuhu..mikir singkat la ni.
st00000peeeeeddddd nguhhhhh la.....
mcm2 ada kat ganu la ni....
budak pompuan tu kena dakwa dek polis la....
tp pompuan kat kola berang tu....rasanya tak kena dakwa
sebab memang ada masalah mental pong erkkk...
dalam masa 3 ari ada 2 kes macam ni...
yang tak best kat mesia ni...
kes2 gini macam bermusim lak jadinya.....
atau tiru meniru..ikut mengikut..
repeatation.....duplication.....redundant....
ikut hok comel tak per...
ikut hok udoh...tok payoh ler......
okla....nak stop dulu ni.....
myhakim n papahakim pong dah tdo dah tu....
nak tdo etek la....
esok nak kija dah...
till then kita berblog lagi k..
posted by Mama Hakim @ 10:35 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home