" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Sunday, November 23, 2008

Agenda jumaat...

Jumaat...
Ari jumaat tu mama tak masuk opis....
pertama...sebab demam makin teruk...
dah g kinik mkn ubat pong tak ok gak...
second.....mama ada "kija"kat kl nun..
hhiiih.....
seawal pagi dah kuo umah.....around kol 7.10 am gitu..
kol kak zakiah siap2 sebelom kuo tu..
ari ni kami anto hakim awal sket kak yer...
tak der la kang sampai umahnya dia terkejut...
naper awal sgt ari ni....ckp siap2....
pas hantar hakim terus kami berdesup ke kl...
sampai tempat dituju around kol 8.10 am....
lambat 10 minutes...
hihiih..hihihih....
n papa bergegas ke Subang Jaya lak...
papa pong ada urusan kat Subang Jaya ari tu....
mamanya urusan selesai around kol 11.30...
msg papa....papa ckp....dia pong dah selesai urusan kat PJ...
tunggu papa dtg amik....
huuhuuh..papa sampai mama ajak papa lunch sekali..
lapo la.....sedap lak mkn ari tu..walaupong badan tak baper sihat..
makan ikan bakar ....tambah sedap mkn ngan seben...
leh pau papa..akkakkka..
selepas makan...papa nak masuk kena masuk opis balik la....
n..ari jumaat kena g solat la...
huuhuhu....so mama ni cam ner....
papa kata pandai2la lepak kat ner...hihiih..
harus la mama tahu papa nak anto mama kat ner...
ke sogo ler.r...
sonok tp.....badan tak baper sihat la......
mcm kureng mood sket nak shopping....
ngan tekak kong keng kong kengnya...
hidung sosek..soseknya..
tp mcm dipaksa gak oleh papa utk shopping aritu...
siap bagi cc dia tu...
harus la mama pong buat2 sihat sket..akkakaka....
kebetulan lak sogo ada warehouse sales kat tgkat 7 tu...
special tuk sogo member cards only....
terjah tgkt 7 dulu ler.....
ramai lak orgnya....
tak perla.....layanz shoping sengsorang...
yang best ada pyjamas cartoon network....
harus la mama rembat 4 pasang utk hakim...
barang dapur n perfume n lain2 brg byk gak...
then jumpa maternity blouse yang lawa n murah gak...
hihih....beli gak.....tak per la...mama lom ada rezeki...
kasik adiah utk mak teh la...rezeki mak teh dulu....
around kol 3.00 ptg mama kuo dr tgkat 7 tuh...
fuh..penat badan ni...
round kat ladies dept. dulu....
dlm kepala nak carik padini maxi dress....
tp.....ladies dept...ada renovation......
gallery utk padini lom dibuka...
save duit papa...kalau tak melayang la ratus2 lagi...
tak per....bulan depan la mama nak carik dress tu....insyaAllah
kat midv ada padini outlet jugakkan....
dah la jenjalan...tak larat dah badan ni..turun minum dulu....
plan nak lepak kat mcd jerkkk..
tp..ramai la...huhuuhu..lepak la dulu kat tempat mkn tepi2 tuh..
makan jeruk best gak ni...
layan jeruk dulu semangkuk.....
then baru order mc d...
mcm tamak gitu.....
kol 4.45 baru mama gerak naik ke tgkt 7 blk....
sebab mama tak larat nak bwk beg3 plastik hasil rembatan mama td...
tinggalkan jer kat tempat brg tgkat 7 tu....
satu usaha yang baik dan customer services yang bagus...
kol 5 mama waited papa betul2 depan sogo tu..
tak sabar nak blk rumah nak..baring...
penat badan ler....

ni ler hasil rembatan mama ka sogo ari tuh...macam2 ada kat dlm tu....see..plastik besau tu...harus la mama tak larat nak bwk....

ayam goreng mc d yang ditapau....2 ketul jerkk....mama suka ayam goreng mc d ni....ala2 feberet gitu.....nak2 yang spicy nyer....

yum...yum....jeruk yang dah tinggal sket dah....bestnya makan jeruk ni.....byk gak mama mkn....makan sengsorang sambil tgk2 org ramai kat sogo tu...mcm2 peel....
posted by Mama Hakim @ 7:56 AM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home