" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Monday, November 24, 2008

Hakim ralitnya tgk tv...

hakim skang ni suka no melayan cartoon kat tv...
especially channel ceria...611....
mama n papa switch jer ke channel lain..
bakk...bak....tu dia akan cakap...
nak tom tom bak la tu maknanya....
so maknanya kami kena switch blk ke 611....
huhuuhu....dari pagi sampai dia tdo la tgk ceria jerkkk...
kdg2 kalau dia leka main menan dia mama switch gak...
eee....boring gak duk tgk cerita yang sama jer ulang tayang 5 times a day....
geng bas sekolah, hikayat putra shazlan, tom tom bak, adi dan ayah......
tu lom masuk jim jam n sunny, roary the racing car, thomas n frens, loopdidoooo....
huhuh..tp sabar jer la...keutamaan utk anak dulu..hiihih

baiknya landing tgk tv tuh....
hoh....tak sedar mama snapped
bestnya citer ni....
tak sempat nak duduk tu.....

sambil mkn roti pong best gak layanz cartoon ni...

muka suspens jer ni.....

pa jom la join adik tgk tv gak....
sambung tgk tv ke mlm hari lak...sampai la saya ngantuks....sekian.....
posted by Mama Hakim @ 8:16 AM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home