" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Thursday, November 27, 2008

Closing Campus Life Program...

Ari ni khamis..
closing program anak angkat..
plan awal nak tumpang papa je ke UM...
if papa ikut federal hiway g kija..
tp..papa tak mo ikut sana lak..
jam katanya.....papa nak masuk hiway NKVE....
so...sulotionnya....mama terpaksa la mengeluarkan arahan kepada staff utk mengambil mama kat umah....
tunggunya tunggu kol 10.am baru gerak ke UM...
majlis bermula kol 11.0....
mujo la masa mama sampai sana...VIPnya lom sampai....
n ptg ni selepas memastikan semua anak2 angkat dah dpt bertolak blk....
except...anak2 angkat dari kelantan.....mama pong bertolak balik ke opis blk...
sebab bas depa mlm ni kol 9.00 pm....
kesimpulan dari program ini.....overall boleh dikatakan berjaya....
tp borang soal selidik belum sempat dibuat analisa lagi..
n baru sat ni....Dr M....datang menjenguk ke bilik mama ni....
n..mintak komen n pendapat mama tentang program ni..
apa yg mama dpt fed back dr anak2 angkat....
amat memberangsangkan sekali....
cuma biasa la ada la beberapa komen yg tak best....
adat la tu mama rasa....susah nak dpt yg betui2 perfecto....
n mama pong sempat soal selidik Dr M...
apa komen anak dia lak...sebab kebetulan anak dia join gak program ni...
n....since anak dia lak sertai jugak program campus life last year @ UKM...
so dia leh wat comparison ler....
n anak dia preferred lecture @ UKM lagi..
menurutnya ceramah yang diberikan lebih berunsur kepada halatuju pelajar selepas SPM...
pilihan bidang yang bersesuaian dengan minat dan kecenderungan pelajar.....
may be pihak consultant yang dilantik kurang berpengalaman....
atau.....macam2 la dalam kepala mama ni.....
huhuh.....worth it ke payment puluhan RMK tu utk mereka...
huhuuh....tak per la...esok ptg i'll manage a meeting.....post mortem....
gathering fed back n comment from all yayasan's staff....
besok pagi....huhuuh..spt biasa...special meeting mama....
arap2 z..dah prepared bahan utk meeting pagi esok...
lom sempat nak cek ngan dia ni.....
insyaAllah pepagi esok...sempat la mama cek apa yg patut tu....
okla nak blk dah ni....
jom layanz gambau dulu....

possed dulu sebelum bertolak ke UM pg td......boring sebab mcm lama menunggu..
mujo la make up lom cair....hihiihih.....
wah mcm gemuks gitu gambo ni....huhuuhu...bam..bam....tp memang la...lately ni badan mcm berat semacam jerk...adakah itu tanda-tanda....hihiih..tanda apa yer...tunggu jer la...ikiikik....:) ops...lupa nak wish...tq yer azizi....first...volunteer nak jadi urusetia program kali ni.....thanks a lot...second...sebab tlg jadi cameraman amik gambo ni tadi....azizi is 1 out of 118 yayasan's alumni... ur colaboration n participation hi-ly appreciated...dan memang dialu2kan oleh founder, Dato' J...toche....toche.....
posted by Mama Hakim @ 5:22 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home