" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Friday, August 29, 2008

4th day warded..

Ari ni dah masuk ari jumaat...
kalau dicongak cukup la 4 hari hakim was warded...
esok agaknya dapat la discaj....insyaAllah..
Dr Sheila dah bagi clue td mcm dah boleh discaj esok...
hiihih.....hopefully..:)
kalau tak...celebrate merdeka day kat spital jer la....

huhu....ok gak kata papa celeb mlm merdeka kat wad ni..
sebab....view dr blk ni ngadap taman tasik titiwangsa...
leh nampak clear eyes on malaysia tuh....
hari2 la nampak gondola pusing2 tuh....
cuma tak nampak la org kat dlm tu...hihiih
KLCC pong nampak jelas....
n kalau ada fireworks kat klcc pong nanti mesti leh tgk dr sini..
kalau blk umah kat subang....hihih..jgn harap la..jauh maa..
kalau nampak pong fireworks dr TUDM subang...
bukan per...hakim leh tgk fireworks dr sini...
mesti teruja dia..
mcm td...duk kat tepi tingkap tgh tgk car, bas n lori yg lalu lalang depan spital ni..
tup2....tgk kat atah ada 6 bijik helikopter lalu betul2 atah bangunan spital..
besar2 lak tu....teruja sungguh dia...sampai jerit2 n bulat2 matanya...
helikopter raptai sambutan merdeka...

hakim dah tdo blk dah tuh....
selepas fighted ngan auntie nurse yg dtg kasik neb n ubat..
sekarang kol 10 mlm...lg 4 jam..
nanti kol 2 pg nurse akan dtg bagi neb lagi kat hakim....
dpt la pa n ma dia rest...
pa watching tv sambil mkn beehon tomyam beli ptg td kat restoran sebelah haslam tu....
mama lak mcm dah boring mkn tapau jer minggu ni..
bekpes n lunchnya menu...order dr kafe hospital...
dinnernya tapau dr kedai sekitar sini....
td mama tingat nak mkn sambal tumis sardin lak....
masak sendiri...taruh cili potong....
makan panas2... yum.yum sodapnya..
tp tunggu la..nanti dah blk umah leh masak...

sebut pesal rumah ni...
apa citer la tanaman2 mama kat balkoni rumah tu....
chewah sebut tanaman mcm byk jerk..
ada la pokok cili....kunyit....serai.....daun pandan..
n the rest is munga2....tp pokok munga yang tak berbunga pong....
just nak bagi nampak fresh jer umah den tu.....suka napok ijo..
ada kedamaian gitu....sejuk...
ptg2 leh lepak2 kat balkoni tu...
sekangkang hakim jer balkoninya pong...hiihih...

okla dah mcm merepek lak ni...
nak melayan a.k.a kacau hubby ku tgk tv lak ni..
till then....:)

Labels:

posted by Mama Hakim @ 9:30 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home