" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Thursday, August 14, 2008

Memang tak best pong..

Semalam..buat pertama kalinya hakim tdo without papa...sebelum tdo...berona dulu la dia...masa amik dr umah bbsitter mcm biasa..ceria jer babai his frenz.....masuk keta tgk papa tadak....terdiam terus..mulut tak sebecok biasa....tegur itu ini kat jln tu....sian hakim....n sampai rumah nangis..n nangis aja dia...sian lak mama tgk....yg sedih sampai sedu sedan tu.....n airmatanya memang banjer la....hakim ni kalau nangis memang melimpah ruah air matanya....papa pong kol papa suh ckp ngan hakim....lepas papa letak tepon sambung nanges lagi...n takut gak mama nanges byk2 ni....takut sesak nafas ke apa lak....sampai la dia muntah tu nangesnya....tanya hakim nak biskut nak roti ker..sema geleng....nak papa ke...diam jerkk..cian lak....last2 mama masukkan dlm buai...tertdo la dia....susahnya mama rasa kalau handle anak alone ni..mm...sebab dah biasa asissted by papa kot...mcm tak best gitu....huuhuhu...papa cepat la balik...cian hakim pa...:) diakan tak biasa berpisah ngan papanya tuh...tp mlm td papa ckp..blk ptg ahad lak....3 days more dik...

n pagi td wake up spt biasa....goreng nugget utk sapan abg rahim, n hakim....bekalkan nugget n kismis utk hakim bekpes kat umah auntie zakiah....sian hakim mlm td tak sempat nak dinner..sebab mama sempat masak slps adik tdo..tu la dik...nanges jerk...mcm mana mama nak masak....
posted by Mama Hakim @ 10:31 AM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home