" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Thursday, July 31, 2008

If.... in her shoes...

semalam mama chatted ngan auntie zimah thru YM....talk n talk... n she mentioned a bad or sad story....ekceli mama rasa terkilan gak....sebab mengetahuinya agak lambat....mm..tp nak buat mcm mana erkk....dan kami sekeluarga panjatkan doa dari kejauhan agar the little gurl (dotter anak arwah lin -x classmate kusza mama n papa ) selamat, sihat walafiat n kembali sembuh....

tersentuh hati seorang ibu bila mendengar perkabaran itu.....baru jer beberapa bulan lepas kehilangan ibu tercinta....tak silap masa tu balqis....dotter arwah lin is balqis....balqis is 3 months old...semestinya di saat itu seorang bb memerlukan belaian dan kasih sayang seorang insan yang bergelar ibu, ummi, mama, mak, mummy n wateva la sama tarafnya.....now balqis is about 8 months....n she now suffering of breath problem...wallahua'alam the details of her disease...n admitted @ HKT..info from auntie zimah...she can't breath normal n now using tube n ditebuk pada lehernya.....macam agak kritikalkan....mama terimagine....if our beloved kids in her shoes....can u imagine....sedihkan...lagi belas hati mama ni...memikirkan disaat itu si comel terlantar tanpa belaian seorang ibu.....tanpa ciuman, pelukan hangat dr ibu...mungkin jugak balqis terlalu rindukan ibunya....wallahu'alam.....n utk abah balqis..semoga tabah menghadapi saat2 getir ini...Sesungguh Allah sentiasa bersama dgn hambaNYA yang sabar.....insyaAllah...

n for all the amirulhakim blog's reader...esp my x kusza.....auntie noni..auntie cik na..auntie zira...auntie fatma n others, includes silent readers...opss..lupa papa includes sekali gaks...sama2 la kita mendoakan kesihatan n mintak2 selamat semuanya utk si Balqis....doa kita dr kejauhan..for the time being....ini jer la yang mama mampu tolong
posted by Mama Hakim @ 5:41 PM  

1 Comments:

At August 1, 2008 at 8:25 AM , Blogger no need to reveal said...

  Pidah,

patutla...lately dalam 1-2 nminggu ni asyik mimpikan arwah..cam nak bgtau something kat kita...dah lama dah lost contact ngan husband arwah...kita sama2 doakan semoga anak arwah sihat, selamat..semalam hantar sms kat zimah..dia pun tak pasti samaada balqis kena warded lag ke tak..dia pun minggu lepas last ctc ngan husband arwah  

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home