" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Tuesday, July 15, 2008

Corningware sales

gambo tertonggeng layanz jer la..
set pinggan pyrex...6 biji jerkk...suka kolor dia....
corningware 3 liternya
1.5 liternya
pakaikan dia tudung plastiknya....kak mas nampak tak??/ hehe...jag n glasses tu tadak gambo...sebab lom tgk lagi....

@ atria shoping centre, damansara....
teruja sungguh hati mama ke sini...byk benau kitchenware yang sales...
antara beberapa brand yang terlibat ialah....pyrex, correle, corningware vision n sket rubbermaid...tahun lepas tersgtla byk rubbermaid items...tp kali ni tak kelihatan langsung...

price? mama rasa lebih kurang jer ngan last year nyer price.....
tp kalau nak compare harga @ langkawi...rasanya murah lagi sana la...
tp harus diconsider jugak....transportation n accomodation fees nak ke sana...hiihih...
teruja memang teruja....tp money is contraint....hiihih....
apa yg di beli :
1) 2 biji corningware 3 liter n 1.5 liter
2) set pinggan mangkuk pyrex (ekceli lom cuba pinggan pyrex ni....tp i very admire the color black n white tu...hitam itu menawan sungguh..)
3) 2 set jag n glasses pyrex.....(tp ini telah dibeli oleh adikku...sebab dia dah g awal ari jumaat...me only available to go saturday morning....n betul andaian ku...set ni dah sold out hari jumaat tu...mujo adikku dah sambar awal2 ari jumaat tu...blom tgk lagi set ni..sebab masih kat rumah dia...)
4) edu-robot...menan utk si hakim ni la....leh ckp2...guna kad tebuk....only cost me @ rm10...hihih...murahkan....

Labels:

posted by Mama Hakim @ 8:12 AM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home