" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Wednesday, August 13, 2008

Tak sedap jer rasa...

Ari ni papa os ke Ipoh...huhuhu...ni la 1st time papa tinggalkan hakim ngan mama...mama tinggalkan hakim n papa dah berkali2 jugak....papa os sampai weekend ni..kira lama gak la jugak tu.....

Ekceli semalam mama hot..hot jugak sebab opis papa bagi short notice memo kena g Ipoh...after lunch baru papa dpt tau..kalut la jugak...calling assistant dr kg suh dtg KL....temankan kami 2 beranak n merangkap driver...hahha...kita tgk saper yg kena...huhuuh...Abg Rahim la nampaknya yang available...ekceli isnin tu mama dah cop abg rahim suh dtg KL utk temankan mama n hakim sebab papa kena ke Permatang Pauh.....mujo la cancel lak agenda itu....n semalam kol dia suh carik tiket mlm tu jugak....tiket kat kola berang sema dah sold out....so kena cari kat KT la..mujo ada tiketnya....alhamdulillah pg td selamat sampai ke rumah kami dah....pagi2 papa dah kuo jemput abg rahim kat komuter stesen...."Tq aaa him....sudi dtg KL temankan mak ndah n hakim....lepas mu fly ke cairo kek g..tatau la nak mintak tlg saper lak...tunggu lokman available lak la...tahun depan la freenya dia pong..hahhahah..sepupu mu hok lain kecik2 lagi..tak leh nak mitok tlg lagi...mike jer yg dah besar2 belaka...."

Ekceli mak tehnya plan nak suh Abg rahim dtg KL school holidays kek g..leh bwk adik2nya sekali Lokman, Naim, Mad n Bir jenjalan cuti sekolah...tp dah jd gini la plok..huhuh....

For papa...balik la cepat pa...ni dah tingat kat papa ni..sedih la plok rasa...hihiih..cian hakim pa...nanti dia kuo masuk bilik cari papa dia....pa..pa....n sian dia ngigo2 sebut nama papanya..n for papa behave good yer pa....yer la papa is on handling politiking matters...papa masuk "kampung" org tu.....pandai2 la...:)
posted by Mama Hakim @ 1:33 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home