" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Thursday, August 7, 2008

Gym n Fenin.....

Gym.....mama plan nak masuk gym ptg ni....semua kelengkapan ke gym dah siap bwk ni....tp rasa mcm headache la plok....fenin...mama rasa ada ada 2 sebab mama fenin ari ni.....:
1) dari pagi duk ngadap numbers jerkk...analyze results anak2 angkat SPM level ni.....fenin tgk prestasi depa tak baper nak ok pong ada....hantar report byk merahnya...esp..subjects add. math...physics, chemistry n bio.....cam ner nak jawab ngan bos besau nu....huuhuhu....
2) td lunch hour ujan....n mama tdo.....n terlajak tdo..punyala best tdo.....sedo2 tgk lampu kat luar blk dah terang n tgk jam dah kol 2.15...so bangun mcm dlm keadaan terkjeut la gitu...tu bleh jadi headache gak tu......

So dah YM papa siap2 ni..mama tak jadi masuk gym...hiihih....exercise kat rumah jer la..hiihi..kalau budakctu tdo awal sempat la exercise..kalau tak sama2 exercise ngan dia la...hahha....hiihih...mama ni bukan apa yang nak ke gym ni...hhiihi..terasa badan ku makin berisi la...hhuu..ari tu timbang2....58 kg dah..dangerous tu...lagi 2 unit jadi 60....dulu time single mingle dulu....48....time berdua....54 kg....time bertiga ni 58 lak...harus dikawal tu....lagi pong raya ni mama buat 2 pasang baju fesyen2....kalau badan naik cam ner nak pakai...sayang jer terperap dlm lemari....baju2 kebaya time anak2 dara pong dah ketat sendat ni....bila la boleh ku sarung balik ni....okla..nak sambung wat kija lak...tak larat da ni ekceli..lagi pong in mind skang terbayang2 muka hakim tunggu kat umah bbsitter tu....kalau ptg2 cam ni la selalunya mood kija pong kureng....okla merepek byk dah ni..adiosss
posted by Mama Hakim @ 4:19 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home