" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Tuesday, August 19, 2008

Today is Tuesday....

Arini ari selasa...papa alone jd bbsitter kat umah...hiihi...mama have to work due of a lot of works to settle today....sumbangan ramadhan lom setel.....cek2 lom kuo..kena kuo ari ni ikut plan....next week big2 bos g umrah..tadak org leh sign lak....semalam mama n papa sama2 amik cuti jaga hakim sebab auntie zakiah a.k.a bbsitter hakim mintak cuti....nak buat kenduri arwah....ini la first time akak tu appply cuti ngan kitorang selama hakim duk ngan dia ni...so approved jer la erkkk...:)

ari ni gak abg rahim blk kg...tadi pagi pah bekpes area opis mama ni...papa n hakim hantar abg rahim @ komuter sg. buluh..mama tak sempat nak hantar....tu pong td masuk opis lewat sket....terlebih 10 min....huhuu..mama jarang masuk opis lambat...so mcm takut2 jugak td....:) tak elok utk diamalkan selalukan...

td dah kol papa....anak buat..anak mkn nasik lom?? tdo tak?? alhamdulillah sema setel....tq yer pa...sudi memanjangkan cuti abg sampai selasa nak jaga buah hati kita tuh....hakim behave good yer ngan papa tu...ptg ni kita plan nak g umah abg alan...tgk bb baru auntie lia n uncle shahrul....
posted by Mama Hakim @ 4:39 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home