" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Thursday, April 3, 2008

April fool??

ini la keadaan lori itu yg dah tertonggeng buyung dah kut..akakak
tu nampak dr baru kuo dr exit guthrie tu....then nak amik simpang kanan tu ke shah alam..then tak lepas simpang kut....terus tersasar ke perkarangan opis....harus jd rongak pagar itu.....tp mujo pagar tu memang dah diinsuranskan pong....
merc kak yah...exec. account....nyaris yer tak kena keta akak ni....kalau tak...
mama intai dr atas....ni la 1st view..sebelum join the crowd kat bwh....
ambulan pong datang gak...sebab lori tu terbalik...byk tumpahan minyak berlaku...

jd tumpuan ma....nampak ramai org atah fly over tuh...
polis pong ada dtg gak....
mujo la tak langgar parking keta bos2 nih...

Kejadian berlaku 1st April.....oh tidak bukan april fool...ini la yang dinamakan malang tak berbau....kalau berbau insyaAllah tak jadi macam ni.....itu kejadian yang berlaku lebih kureng kol 4.30 ptg di perkarangan opis mama....wah hebat impaknya....masa tu mama tgh melakukan tugasan di bilik...pas tu rasa macam bangunan ni bergegar n di ikuti dgn bunyi yg kuat..mcm guruh yg pjg..n org2 kat luar menjerit2...so mama ingat haper...bangunan ni nak runtuh...walla wes.....what happen..mama ngan kekalutan itu kaget sekali..terus capai apa yg sempat jerkk...apa yg kucapai ialah henpon ku....handbag tak sempat nak grabbed....nu dia berada dlm robok mama pk tak sempat nak bukak robok....terus mama lari keluar bilik...n nampak sema org berkerumun di tepi tingkap....ehhehe.....ropernya itu la kejadian...:) sebuah lori pasir dr jalan keluar sana...merempuh masuk ke dalam perkarangan wisma ini, terus menluncur laju menuju ke parking keta staf2....jauh sungguh lori itu tersasar dr main road......mmmm....sebab tu la impaknya begitu kuat kedengaran sampai blk mama yang hujung nu.....mmm...
posted by Mama Hakim @ 9:35 AM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home