" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Friday, March 21, 2008

Terkenang zaman itew....


zaman mana satu??? ehhehhe....kengkawan esp yg seangkatan ngan mama duk di melana dulu....hahhah..korang ingat tak dulu kita suka dgr lagu nawal....nawal mana??? ala nawal al zoughbi....lebanon singer tu....akkaka....lawa kan dia..cute jerk...dulu supplier vcd arab kita of course la sesapa yg ada ber"kawan" ngan mat2 jordan.....mat2 cairo....sori2..bukan mat2 la....ustaz.....ustaz..ya ampun sori....ustaz2 jordan...ustaz cairo...excludes me k...:) ekke...saja jer nak ajak kengkawan mengimbau balik kenangan itew...kita duk kerumun pc cik na...tgk lengguk nawal berjoget...akkakka.....ptg ni saya tingat lak kat nawal....so search la kat youtube lagu kegemaran kita dulu...al layaly n dalouna.....comel sungguh minah ni masa tu kan...tp la ni....tgk la...dah byk berubah mukanya....ada yg kata dai buat plastic surgery.....botox motox tak tau la....muka ala2 tiruan la ni..syg no..muka dulu lagi comel...apa komen auntie cik na n auntie non kiter......
klik la sini if nak dgr lagu dalouna.....na..na..nana...
lagu al layaly.....

enjoys these songs...:)
posted by Mama Hakim @ 5:55 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home