" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Friday, March 21, 2008

Special entry for Cik ta....:)

bilik mama sekarang ni...baru pindah almost a week ke bilik ni....
ni bilik dulu tu....bilik 1st sebelum pindah bilik sekarang.....
scene from bilik lama dulu...ekceli suka sgt blk ni...sebab leh nampak view yg lepas ke arah guthrie hiway.....
n like this cupboard...tp....sementara jer duk blk ni.....atah arahan bis bos mama kena pindah ke bilik lain....:) yo la....saper la kita kuli saja di sini....:)
gambar dlm entry ni bukan saja2 mama nak letak....tp ari tu atas permintaan seorang sahabat mama....so mama letak la....segan gak ekceli....but mama tingat 1 exmotto sorang forummer CARI...sharing is caring maaaa....so apa salah kita share2....:) pg tadi mama snapped pic ni...eekkek...so masih hot ni....cuba pegang panas tak???? gambar tuan dia???? eloo....mama samapai opis kol 7.45 ari ni.....so tadak org nak jadi photographer mama pagi neh....ekkekek....tp mama masih dulu jugak.....ari jumaat biasalah berbusana muslimah.....ari ni berjubah hijau itew..korang masih ingat tak??? daku masih setia mengingati korang kat sana tu....rindu la...esp saat kita makan bersama.....borak2....n dlm borak2 kita tu ada jugak selingan soh seh kita kan......:) hahhahhah.....tu sema kat sana....di sini....tidakkkkkkkkk.....breakfast, lunch...alone kat blk ni ler......uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........

posted by Mama Hakim @ 8:20 AM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home