" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Thursday, January 24, 2008

Jalan ke mana cuti thaipusam day....


sempat berpossing ngan mama sementara tunggu lif.....lambat sgt la lif ni....
hakim try new accessories ni best ke tak?? okla tu sayang erk...


Semalam petang after solat zohor....3 beranak ke sogo lagi....kali ni dengan tujuan nak carik new acessories utk budak kicik hakim tu la....ekceli mama plan nak habiskan study buku driving school tu....tp disebabkan ajakan ke sogo tu....so ignore jer la pesal buku tuh...eeke....ok jom ke sogo.....sampai sogo...ramai benor org....biasa la parking sampai basement 3....bwh nu.....then terus naik lift ke 4th floor children dept..biasala anak mama takut naik lif ni..bising la mulutnya dlm lif tu..dah la org ramai......isk hakim ni...:)..pa n ma mengusha2 n membelek2 gak la dr satu produk ek satu brand....n last2 jumpa la jugak yg berkenan di hati n yang paling penting sesuai ngan budget mama....budget papa tak leh ikut sgt...nak yg lawa jerk....harus diingat pa....mama tak dpt gaji bulan january ni....sian mama erkkk...mujo ada sales chinese new year.....ok la hakim erk...mama rasa dah ok dah ngan hakim tu.....rasa perlu sgt tool ni sebab nanti mamakan nak kena pindah tempat kijakan.....so dgn ada tool ni...akan memudahkan mama....papa n urself hakim...:)



sat jer kat sogo...tp sebelum turun ke parking....mama sempat ajak papa singgah ladies dept. on 1st floor.....ramai wes org....tak dinamakan sogo kalau tak ramai org erk....biasala bahagian pompuan2 kan.....







Labels:

posted by Mama Hakim @ 8:33 AM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home