" You're my heart, You're my soul, You're my everything...PAPA N MAMA :) "
Hakim Birthday
Wednesday, December 26, 2007

UTM main gate.....











Ni dia...pintu gerbang besar UTM...tingat zaman dulu2...ari2 nak g kelas lalu gate ni....pas tu tunggu bas depan gate ni ngan kengkawan mama....ingat tak kenangan itew auntie noni, auntie jiah, auntie paeh, auntie na, auntie jira, auntie ayern, auntie sazlina, auntie zila, auntie enab n auntie ana....kadang kalau tak der bas Taman U atau bas melana kita amik keta sapu balik melana.....apa nama pakcik keta sapu tu..pak din erk..siap ada simpan no. tepon pak din erk....

Tq pa....sudi jadi photographer tak bertauliah mama n budak kicik hakim tu.....ekceli papa n mama pong ada citer tersendiri kalau ingat pesal UTM ni.....tp time ni kita lom start cintan cintun lagik pa erkk.......yer la saper la mama ni papa erk.....:) :P....tp mama ingat lg...kita pernah makan berdua kat cafe N24 tu.....tp masa tu kita lom ada apa2 lg erkk....berbahasa bahasi pong aku ngko jerk...ekkeke....kuang..kuang...ekkeke..tol tak pa??


Labels:

posted by Mama Hakim @ 6:11 PM  

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home